In dit seminar werk je met de hulp van de opleiders aan persoonlijke thema’s: thema’s die je misschien al een leven lang kent en die de ontplooiing van jezelf in de weg staan. Je ervaart hoe je met Logosynthese aan diepe, archaïsche thema’s kunt werken.

Een unieke methode, die we in dit seminar gebruiken is personal space mapping. Deze techniek is afgeleid van systemische opstellingen en maakt het mogelijk om gezins- en werksystemen af te beelden in de ruimte. Uitgaande van deze map kun je de starre energiestructuren neutraliseren, die met deze systemen verbonden zijn. Vaak werken we ook met time lines om de historische dimensie van actuele problemen zichtbaar te maken en te neutraliseren. Bovendien zetten we, naast de gebruikelijke zinnen om blokkades op te lossen, Logosynthese in om contact te maken met hulpbronnen die ons kunnen helpen om onze missie in dit leven te vervullen.

Na elke ronde bespreekt de groep met de trainer alle aspecten van het actuele werk met Logosynthese – filosofisch, theoretisch, strategisch en methodisch.

Het seminar is toegankelijk voor iedereen met minimaal de Basistraining Logosynthese voor professionals (‘Basic’). Voor de opleiding tot Practitioner is het LIVE seminar een verplicht onderdeel. Voor Practitioners geldt het LIVE seminar als master class voor de Master Practitioner opleiding.

Voor data, investering en inschrijven: zie agenda