30 juni – 5 juli 2024: Logosynthesis Summer Conference ‘Courage in transition’ in Zwitserland

De jaarlijkse Logosynthesis Summer Conference is het meest dynamische en unieke evenement dat je je kunt voorstellen om meer te leren over Logosynthese. Deelnemers van over de hele wereld ontmoeten elkaar en leren en oefenen samen. Iedereen die minstens de Logosynthese Basistraining heeft gevolgd, is welkom.

Tijdens de Summer Conference krijg je theoretische input vanuit verschillende perspectieven en werk je in verschillende groepsettings. Je wordt ondergedompeld en leert op nog breder vlak dan in reguliere seminars. De voertaal tijdens het evenement is Engels, dus je krijgt de kans om je Engels bij te spijkeren. Mocht je niet alles begrijpen, dan zijn er andere deelnemers die in het Nederlands kunnen vertalen.

De Summer Conference wordt geleid door Mary o’Donoghue, Suzanne von Blumenthal en Christin Aannerud, die bij de voorbereiding worden ondersteund door Willem Lammers, de grondlegger van Logosynthese® en ontwikkelaar van het concept voor de Summer Conference.

Een team van senior trainers verzorgt de presentaties, leidt de werkgroepen en begeleidt de deelnemers op verschillende niveaus door hun proces. Allen brengen zij vele jaren ervaring mee op het gebied van psychologie, psychiatrie, psychotherapie, coaching, counseling en organisatieontwikkeling. Het zijn ervaren begeleidingsprofessionals, supervisoren, Master Practitioners en trainers in Logosynthese.

De conferentie van 2024 vindt plaats van 30 juni tot en met 5 juli met als thema ‘Courage in transition.’ De conferentielocatie is Hotel Lihn in het Zwitserse Filzbach. Voor meer informatie en inschrijven, zie de website van de Summer Conference 2024.

Hotel Summer Conference 2024