De weg van de moed: Logosynthese bij trauma en angst

Belastende en pijnlijke gebeurtenissen zijn in het leven niet te voorkomen. Veel moeilijke ervaringen kunnen we na enige tijd verwerken en in ons leven integreren. Bij andere situaties verloopt het verwerkingsproces moeizaam en soms loopt het proces zelfs vast. Als de verwerking geblokkeerd is, spreken we van trauma.

Niet-verwerkte herinneringen uit het verleden leiden tot onnodige angst voor de toekomst. Ook kunnen zij vermijdingsgedrag, fobieën en fysieke klachten tot gevolg hebben. De verwerking van belastende gebeurtenissen is dan ook een zeer belangrijke toepassing van Logosynthese.

In het seminar ‘De weg van de moed’ leer je hoe je zulke belastende gebeurtenissen kunt identificeren, localiseren en neutraliseren met behulp van Logosynthese. Dit leidt tot een vermindering van angsten en andere gevolgklachten en tot een groei in mogelijkheden, keuzevrijheid, en autonomie.

De weg van de moed is een verdiepingsseminar dat deel uitmaakt van de opleiding tot Practitioner in Logosynthese. Deelname aan het seminar staat open voor ervaren begeleidingsprofessionals zoals therapeuten en coaches die minimaal de Logosynthese Basistraining hebben gevolgd.

Geen evenementen gevonden!

Inschrijven

Inschrijfformulier seminar

N.B.: Wil je gebruikmaken van diner(s) en overnachting(en) op locatie? Hiervoor kun je zelf contact opnemen met de trainingslocatie.