Supervisie

Supervisie ondersteunt mensen die beroepsmatig met mensen werken bij het ontwikkelen van hun professioneel functioneren, onder andere door te reflecteren op eigen werkervaringen. Het maakt voor elke practitioner onderdeel uit van de opleiding en van het onderhouden van de professionaliteit. Er zijn verschillende supervisiemogelijkheden:

Individuele Logosynthese supervisie wordt (ook online) aangeboden door Astrid Klein Lankhorst en Ineke Kersten. De kosten hiervan bedragen 100 euro per uur. Neem contact op via de pagina professionals.

Supervisie van bestaande Logosynthese oefengroepen wordt (ook online) aangeboden door Astrid Klein Lankhorst en Ineke Kersten. De kosten hiervan bedragen 75 euro per persoon voor twee uur. Neem contact op via de pagina professionals.

Logosynthese groepssupervisie op locatie (een of twee dagdelen) wordt meestal een keer per jaar aangeboden. Deelname staat open voor iedereen die de Logosynthese Basistraining heeft gevolgd. Houd de agenda in de gaten.

Inschrijven

Inschrijfformulier seminar

N.B.: Wil je gebruikmaken van diner(s) en overnachting(en) op locatie? Hiervoor kun je zelf contact opnemen met de trainingslocatie.