Supervisie

Supervisie ondersteunt mensen die beroepsmatig met mensen werken bij het ontwikkelen van hun professioneel functioneren, onder andere door te reflecteren op eigen werkervaringen. Het maakt voor elke aspirant-practitioner deel uit van de opleiding en het blijft voor elke Logosynthese practitioner onderdeel van het onderhouden van de professionaliteit. Er zijn verschillende supervisiemogelijkheden:

Individuele Logosynthese supervisie wordt – ook online – aangeboden door Astrid Klein Lankhorst, Ineke Kersten, Peta Twijnstra en Olga Teunis. De kosten hiervan bedragen 100 euro per uur. Neem contact op via de pagina professionals.

Logosynthese groepssupervisie op locatie (een of twee dagdelen) wordt doorgaans een keer per jaar aangeboden. Deelname staat open voor iedereen die de Logosynthese Basistraining heeft gevolgd. Houd de agenda in de gaten.
Groepssupervisie op locatie is ook mogelijk op aanvraag, voor groepen van minimaal vier deelnemers. Neem contact op met een van de supervisoren via de pagina professionals.

Op aanvraag is daarnaast supervisie van bestaande Logosynthese oefengroepen een leerzame mogelijkheid. Let wel: vanaf 2024 kan supervisie van oefengroepen niet meer worden ingebracht voor de certificering tot Practitioner! De kosten bedragen 75 euro per persoon voor twee uur. Neem ook hiervoor contact op met een van de supervisoren via de pagina professionals.

Inschrijven

Inschrijfformulier seminar

N.B.: Wil je gebruikmaken van diner(s) en overnachting(en) op locatie? Hiervoor kun je zelf contact opnemen met de trainingslocatie.