De weg van vertrouwen: Logosynthese en relaties met anderen

Het hoort bij het leven dat we relaties met andere mensen opbouwen. Het is ook natuurlijk dat relaties weer eindigen. Daarbij kunnen we onzekerheid of vertrouwen ervaren; we houden vast aan nostalgie of ijdele hoop, óf we laten het verleden achter ons en zien de toekomst met open blik tegemoet.

We gaan verbindingen met anderen aan omdat we voor de vervulling van onze biologische en psychologische behoeften op elkaar zijn aangewezen. Geen relatie is echter perfect en rond het vervullen van behoeften kunnen veel problemen ontstaan. Er is niet zoiets als een ‘recht’ op vervulling van behoeften. Mensen zijn vaak maar beperkt in staat om op een constructieve manier met behoeften om te gaan.

Onze houding in het aangaan, onderhouden en beëindigen van relaties wordt sterk beïnvloed door de relaties in ons verleden. Dit seminar gaat over het identificeren en oplossen van blokkades in relaties door middel van Logosynthese. Hierdoor ontstaat ruimte om vertrouwen te vinden in onszelf en in anderen.

Logosynthese is een nieuwe, efficiënte methode om valkuilen, blokkades, omleidingen en versperringen op je levenspad te leren kennen, je reacties hierop te neutraliseren en daarmee de weg vrij te maken voor groei en ontwikkeling vanuit je eigen unieke kracht.

De weg van vertrouwen is een verdiepingsseminar dat deel uitmaakt van de opleiding tot Practitioner in Logosynthese. Deelname aan het seminar staat open voor ervaren begeleidingsprofessionals zoals therapeuten en coaches die minimaal de Logosynthese Basistraining hebben gevolgd.

Geen evenementen gevonden!

Inschrijven

Inschrijfformulier seminar

N.B.: Wil je gebruikmaken van diner(s) en overnachting(en) op locatie? Hiervoor kun je zelf contact opnemen met de trainingslocatie.