De weg van de wil: Logosynthese en het vinden van je missie

Misschien wel de belangrijkste vraag achter alle vormen van begeleiding is: Waarvoor ben je hier op aarde? Gevolgd door de vraag: Wat weerhoudt je ervan om dit te gaan doen?

Het vinden van de levensmissie is voor veel mensen een moeizame reis. We blijven vaak hangen in eerdere ervaringen van teleurstelling en falen en hebben geen idee hoe het anders zou kunnen. Dat zorgt voor frustratie, vermoeidheid en stress. Het leven lijkt zich te herhalen en komt op ons over als zwaar, doelloos of leeg. Logosynthese gaat ervan uit dat je je volledige potentieel kunt ontplooien wanneer je in verbinding staat met je essentie. Dan is duidelijk wat jou voldoening biedt en waarvoor je je unieke kwaliteiten wilt ontwikkelen en inzetten.

Het seminar ‘De weg van de wil’ biedt ondersteuning bij het vinden van je missie en het neutraliseren van blokkades in het bereiken van je doelen. Dat maakt levensenergie vrij voor wat je werkelijk wilt. Je leert hoe je je cliënten met Logosynthese kunt ondersteunen bij het ontdekken van hun levensdoel en het plaveien van de weg er naar toe.

De weg van de wil is een verdiepingsseminar dat deel uitmaakt van de opleiding tot Practitioner in Logosynthese. Deelname aan het seminar staat open voor ervaren begeleidingsprofessionals zoals therapeuten en coaches die minimaal de Logosynthese Basistraining hebben gevolgd.

Inschrijven

Inschrijfformulier seminar

N.B.: Wil je gebruikmaken van diner(s) en overnachting(en) op locatie? Hiervoor kun je zelf contact opnemen met de trainingslocatie.