Logosynthesis Logo

Stichting Logosynthese Nederland

De Stichting Logosynthese® Nederland verzorgt de gecertificeerde Nederlandstalige Practioneropleiding Logosynthese® in Nederland. Daarnaast is het doel Logosynthese breed onder de aandacht te brengen binnen de wereld van (zelf)coaching, begeleiding en therapie.

Voorzitter
Astrid Klein Lankhorst

Secretaris
Claire Brulé

Bestuursleden
Caroline Cossee
Olga Teunis

Postadres
Humcoverstraat 100
6231JR Meerssen

Mailadres
info@logosynthese.nl

KvK-nummer
63235595

Wil je meer informatie over Logosynthese of heb je vragen over een training, neem dan contact op via info@logosynthese.nl of gebruik het contactformulier rechts op deze pagina.

Stichting Logosynthese® Nederland is verbonden met de Logosynthesis International Association (LIA), die tot doel heeft: het verder ontwikkelen van kennis, verspreiding, kwaliteitsbewaking, onderzoek en de bevordering van de acceptatie van Logosynthese.

De LIA geeft certificaten uit voor Practitioner, Instructor, Master Practitioner en Trainer in Logosynthese. Op de LIA-website vind je een wereldwijde agenda en een lijst van aangesloten Logosynthese practitioners.

Privacyverklaring Stichting Logosynthese® Nederland
De Stichting Logosynthese® Nederland verwerkt bepaalde persoonsgegevens van geïnteresseerden, cursisten en van practitioners en masters in Logosynthese. Wij behandelen deze gegevens zorgvuldig. Onze privacyverklaring geeft uitleg over de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Infobulletin

Wil je vier keer per jaar nieuws ontvangen over  Logosynthese in Nederland? Meld je dan aan voor het infobulletin.

Contactformulier