appels foto van bozhin karaivanov op unsplash

Programma najaar 2022

Kinderen gaan weer naar school, zomervakanties zijn achter de rug, het is tijd om vooruit te kijken. Stichting Logosynthese Nederland heeft weer een attractief aanbod voor de laatste maanden van dit jaar. Laat je inspireren! 

Voor last minute beslissers

Op 2 september is er een online Logosynthese Zelf-coaching workshop en op
16 september start de online Logosynthese Basistraining voor professionals.
Als je mee wil doen, meld je dan zo snel mogelijk aan!

Nieuw online aanbod van Willem Lammers (Engels)

Wil je je internationaal verder scholen? Er is een nieuwe online cursus van Willem Lammers, in het Engels. Data: 14 en 28 september, 12 oktober en 9 november 2022. Meer informatie en inschrijven via Feeling Stuck? MOVE ON with Logosynthesis®’: Protocols for situations in which you’re stuck.

Nieuw: online oudercursus Kinderen en Logosynthese

Op 24 oktober, 31 oktober en 21 november 2022 vindt de nieuwe Online oudercursus Kinderen en Logosynthese plaats. De cursus is voor ouders/opvoeders van overprikkelde kinderen van 4 t/m 12 jaar en wordt verzorgd door Jannie Douma.

Workshops over uitstelgedrag in Nederlands en Duits

Dit najaar is het ook weer mogelijk de ‘Papegaai en rebel’-workshop te volgen, waarin je leert uitstelgedrag aan te pakken met Logosynthese zelfcoaching. Op 31 oktober vindt workshop Der Papagei und der Rebell in het Duits plaats en op 11 november wordt ‘De papegaai en de rebel’ gegeven in het Nederlands.

Seminar over trauma en angst in november, op locatie!

Ook is er dit jaar nog 1 seminar op locatie: De Weg van de Moed, die start op 25 november, voor ervaren professionals die de Basistraining hebben gevolgd. Meld je nu aan.

Gratis online webinars starten weer

De gratis online workshops ‘Kijkje in de wereld van Logosynthese‘ starten weer: elke 3e woensdag van de maand, van 19.30-20.30 uur. De eerstkomende data zijn: 21 september, 19 oktober, 16 november en 21 december. Meld je aan via de Agenda

Tot ziens bij een van onze activiteiten!