Online oudercursus Kinderen en Logosynthese

Online cursus voor ouders/opvoeders van overprikkelde kinderen van 4 t/m 12 jaar

Is het voor jouw kind moeilijk om ‘s avonds in slaap te komen na een schooldag? Voelt jouw kind zich onzeker en is het bang om met nieuwe dingen te beginnen? Laat jouw kind regelmatig weten dat het hoofdpijn of buikpijn heeft? Trekt jouw kind zich in zichzelf terug of huilt het regelmatig van onmacht? Heeft jouw kind geen zin meer om naar school te gaan?

Leer in drie avonden hoe je als vader, moeder of opvoeder een overprikkeld kind rust kunt bieden, zodat het beter slaapt, zich beter kan concentreren en vervelende situaties kan verwerken. Het kind verwerkt gebeurtenissen door te tekenen en ondertussen drie zinnen na te zeggen (Logosynthese®).

‘Mijn zoon gaat later op bed omdat we gaan tekenen en zinnen zeggen om de dag te verwerken voor het slapen gaan, en tot mijn verbazing staat hij meer uitgerust op dan eerder’ (ervaring van een moeder)

De cursus wordt gegeven op drie maandagavonden van 19.00 tot 21.00 uur:

  • De eerste avond leer je de basis van Logosynthese® en kun je zelf ervaren hoe dit de emotionele lading van een nare herinnering vermindert of zelfs helemaal laat verdwijnen.
  • De tweede avond wordt het Basisprotocol besproken dat gebruikt wordt bij het begeleiden van de kinderen. In tweetallen oefen je het werken met Logosynthese®.
  • Na de tweede avond heb je als ouder enkele weken de kans om zelf met je kinder te tekenen en te werken met Logosynthese®. Op de derde avond is er gelegenheid tot het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

Data: 24 oktober 2022, 31 oktober 2022 en 21 november 2022

Kosten: de online cursus kost 95 euro voor drie bijeenkomsten.

Inschrijven: je kunt je inschrijven door een een mail te sturen naar info@seedyk.com

Disclaimer: In deze cursus leer je wat je als opvoeder kan doen om kinderen te begeleiden die overprikkeld zijn. Het kan zijn dat je kind meer begeleiding nodig heeft.

Urenschema

24 oktober 2022

19.00 uur - 21.00 uur
Theorie en kennismaken met Logosynthese

31 oktober 2022

19.00 uur - 21.00 uur
Praktijk en oefenen in tweetallen

21 november 2022

19.00 uur - 21.00 uur
Vragen en ervaringen uitwisselen

(start)Datum

24 okt 2022

Tijd

(drie avonden, zie urenschema)
19:00 - 21:00

Kosten

€95.00

Locatie

Online via Zoom. Na aanmelding krijg je een Zoom-link toegestuurd

Organisator

Jannie Douma