Early bird Summer Conference nog tot 31 december 2022!

Van 25 tot en met 30 juni 2023 vindt in Lago di Monte Colombo in Italië de Logosynthese Summer Conference plaats. De Summer Conference is een uniek en dynamisch evenement waar professionals van over de hele wereld elkaar ontmoeten om zich aan de hand van een thema te verdiepen in Logosynthese.

Door inspirerende ontmoetingen met collega’s, presentaties, werkgroepen en oefengroepen biedt de conferentie in inspirerende onderdompeling in professionele, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Iedereen die minstens de Logosynthese Basistraining heeft gevolgd, is welkom.

Het centrale thema van 2023 is ‘Connecting from an open heart’. Een team van senior trainers en co-trainers verzorgt de presentaties, leidt de werkgroepen en begeleidt de deelnemers op verschillende niveaus door hun proces. Allen brengen zij vele jaren ervaring mee op het gebied van psychologie, psychiatrie, psychotherapie, coaching, counseling en organisatieontwikkeling. Het zijn ervaren begeleidingsprofessionals, supervisoren, Master Practitioners en trainers in Logosynthese.

Wil jij erbij zijn in 2023 in Italië? Schrijf je dan in voor 1 januari 2023, want tot en met 31 december 2022 geldt de early bird price. Voor meer informatie en inschrijven ga je naar de website van de Summer Conference 2023.