Workshop uitstelgedrag: De papegaai en de rebel

Heb je last van uitstelgedrag bij bepaalde aspecten van je leven? En heb je geen idee hoe je daar vanaf komt? Meld je aan voor de workshop ‘De papegaai en de rebel’ om dit ongewenste gedrag aan te pakken met Logosynthese.

Logosynthese is een nieuwe, efficiënte methode om valkuilen, blokkades, omleidingen en versperringen op je levenspad te leren kennen, je reacties hierop te neutraliseren en daarmee de weg vrij te maken voor groei en ontwikkeling vanuit je eigen unieke kracht.

Tijdens deze workshop gaan we de onderliggende oorzaken voor het uitstelgedrag onderzoeken. De trainer helpt je als deelnemer om de beperkende overtuigingen te herkennen in de interne dialogen in je hoofd. We lossen de overtuigingen op met betrekking tot het specifieke gedrag waar jij last van hebt. Daarna krijg je weer meer levensenergie tot je beschikking en hoort het storende gedrag tot de verleden tijd.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in Logosynthese en ervaring wil opdoen met deze methode voor zelfontwikkeling.

Geen evenementen gevonden!

Inschrijven

Inschrijfformulier workshop