Workshop Zelfcoaching met Logosynthese

Wil je kennismaken met zelfcoaching met behulp van Logosynthese? Deze workshop is interessant voor iedereen die met hulp van deze nieuwe methode voor zelfontwikkeling wil leren eigen blokkades op te lossen. Ook is de workshop een mooie gelegenheid voor therapeuten en coaches om te proeven aan Logosynthese en te bepalen of ze de Logosynthese Basistraining willen volgen.

Logosynthese is een nieuwe, efficiënte methode om valkuilen, blokkades, omleidingen en versperringen op je levenspad te leren kennen, je reacties hierop te neutraliseren en daarmee de weg vrij te maken voor groei en ontwikkeling vanuit je eigen unieke kracht.

In de workshop Zelfcoaching met Logosynthese leer je om jezelf te coachen aan de hand van een aantal concrete stappen: focussen op een thema, met behulp van een aantal vragen het thema onderzoeken, het toepassen van de Logosynthese-zinnen en natuurlijk het ervaren van het effect. Korte stukken theorie worden afgewisseld met praktische oefeningen.

De workshop wordt door erkende Logosynthese Instructors aangeboden, zowel op locatie als online. Op aanvraag wordt de workshop ook gegeven voor bestaande groepen.

Zelfcoaching met Logosynthese is toegankelijk voor iedereen die wil leren Logosynthese toe te passen op eigen thema’s. Tijdens de oefeningen werk je aan eigen, alledaagse situaties of problemen. De workshop is geen vervanging voor professionele medische of psychologische hulp.

Geen evenementen gevonden!

Inschrijven

Inschrijfformulier workshop