Workshop Setpoints en werk

Setpoints zijn onze persoonlijke ‘basisinstellingen’. Ze ontstaan tussen 0 en 3 jaar en worden gevormd in de verbinding met je primaire opvoeders en door cultureel en familie-erfgoed. We hebben ook setpoints op het vlak van werk, aangezien we opvattingen over werk al op jonge leeftijd overnemen uit onze omgeving.

Deze persoonlijke basisinstellingen met betrekking tot werk kunnen ervoor zorgen dat je keuzes maakt die niet overeenkomen met je authentieke waarden en doelen in het leven.

In de workshop Setpoints en werk onderzoek je welke vaste overtuigingen over werk, loopbaan, geld verdienen en werk-privé-balans botsen met wat je echt belangrijk vindt. We gaan deze beperkende overtuigingen neutraliseren met Logosynthese, zodat je energie weer stroomt en je keuzes kunt maken die passen bij je essentie.

Logosynthese is een nieuwe, efficiënte methode om valkuilen, blokkades, omleidingen en versperringen op je levenspad te leren kennen, je reacties hierop te neutraliseren en daarmee de weg vrij te maken voor groei en ontwikkeling vanuit je eigen unieke kracht.

De workshop Setpoints en werk wordt aangeboden door een erkende Logosynthese Instructor.

De workshop is toegankelijk voor iedereen die eigen opvattingen over werk en loopbaan wil onderzoeken en geïnteresseerd is in zelfcoaching met Logosynthese.

Geen evenementen gevonden!

Inschrijven

Inschrijfformulier workshop