basistraining

9 – 11 november: driedaagse Logosynthese Basistraining op locatie

Na een aantal online edities van de Logosynthese Basistraining vindt dit jaar weer een Basistraining van drie hele dagen plaats op locatie!

De Basistraining is de het officiële inleidingscursus, waarin je als coach, psycholoog, therapeut of counselor leert om cliënten in probleemsituaties te begeleiden met het model en de zinnen van Logosynthese. Door afwisseling van theorie, demonstraties, q&a’s en oefeningen in kleine groepen komt Logosynthese tot leven.

Aan de hand van live demonstraties discussiëren we over theoretische, methodische en strategische aspecten van het werken met Logosynthese. Daarnaast oefen je als deelnemer met anderen onder toezicht van de trainer(s). Zo kun je de professionele toepassing van Logosynthese in de praktijk observeren, ervaren, en met anderen oefenen.

De training is SBK geaccrediteerd en wordt verzorgd door ervaren professionals die verbonden zijn aan de Logosynthesis International Association (LIA). 

Heb je de kracht van Logosynthese ontdekt en wil je deze nu ook leren inzetten in het werk met cliënten? Meld je dan snel aan! Het is de laatste keer dat de training plaatsvindt tegen het zeer voordelige tarief van 695 euro; in verband met gestegen kosten gaat de prijs in 2024 omhoog!

Meer informatie: zie Basistraining: leer cliënten begeleiden met Logosynthese en Agenda: Logosynthese Basistraining voor professionals

Inschrijven: Gebruik het inschrijfformulier om je voor het seminar aan te melden. De uiterste inschrijfdatum is 9 september 2023.