Themadag ‘Overtuigingen’ in Driebergen

Voor de liefhebbers!

Heb je minimaal de Logosynthese Basistraining gevolgd, dan ben je van harte welkom op onze themadag op locatie met als titel ‘Overtuigingen’.

We hebben een leuk programma samengesteld met een stukje theorie, demonstraties, oefengroepen en ook gezellig samenzijn. De locatie Kraaybeekerhof ligt in Driebergen en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Daar zijn we van alle gemakken voorzien; koffie/thee, lekkers en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Met elkaar gaan we aan de slag om beperkende overtuigingen op te lossen. Eerst geven we een korte opfrisser van het Logosynthese Basisprotocol voor overtuigingen en daarna presenteren we twee nieuwe protocollen uit het laatste boek ‘Alone to Alive’ van Willem Lammers. Ook oefenen we met een verkorte versie van de zinnen, waarmee het oplossen van triggers in gewenste gevallen sneller gaat.

Je kunt je eventueel op de themadag voorbereiden door het genoemde boek te lezen en alvast te onderzoeken van welke overtuigingen jij last hebt.

Datum: 29 september 2023

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur en uitloop tot 17.30 uur.

Inschrijven: uiterlijk 25 augustus via het inschrijfformulier. Na aanmelding krijg je nadere info over het programma.

Meer informatie: Heb je vragen over deze workshop? Stuur ons een bericht via het contactformulier

(start)Datum

29 sep 2023

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€120.00
Kraaybeekerhof

Locatie

Kraaybeekerhof
Website
https://kraaybeekerhof.nl/
Categorie

Organisator

Caroline Cossee en Astrid Klein Lankhorst