Boek KankerKansen verschijnt in het Engels

Op 6 oktober presenteert Jannie Douma-Rispens de Engelstalige versie van haar boek over kanker en Logosynthese: Cancer Opportunities. In het boek deelt de psychosociaal therapeut haar persoonlijke reis als vrouw die kanker heeft ervaren en ervan is genezen. Ook leert zij anderen hoe zij hun genezing kunnen ondersteunen met hulp van Logosynthese.

De auteur bespreekt hoe mensen tijdens hun reis met kanker hun kracht kunnen terugwinnen, het immuunsysteem een boost kunnen geven, gezond kunnen leven en hun leven kunnen transformeren. In het boek, dat bestaat uit vier delen, biedt zij verschillende hulpmiddelen aan. Het derde deel van het boek beschrijft hoe je zelf Logosynthese kunt toepassen na een kankerdiagnose.

De online boekpresentatie vindt plaats op vrijdag 6 oktober om 16.00 uur (in het Engels). Na afloop van een interview met auteur Douma Rispens is het mogelijk het boek te bestellen. Een e-bookversie verschijnt later dit jaar. Wie de boekpresentatie wil bijwonen ontvangt een zoomlink na registratie via www.canceropportunities.health.