Presentatie boek Kanker Kansen van Jannie Douma op 20 januari 2023

Op 20 januari 2023 om 16.00 uur presenteert psychosociaal therapeut Jannie Douma-Rispens haar nieuwe boek ‘Kanker Kansen – ondersteun je helingsproces met Logosynthese’.

Met haar boek wil Douma mensen die een kankerdiagnose hebben gekregen mogelijkheden aanreiken om zelf regie te nemen en daarmee hun helingsproces te beïnvloeden en angst te verminderen. Daarin speelt mindset en (zelf)coaching met Logosynthese een grote rol.

Douma, die zelf in 2020 de diagnose kanker kreeg, richt zich met haar boek en lezingen op iedereen die met kanker te maken heeft, zowel mensen met de diagnose als hun omgeving en zorgprofessionals.

De boekpresentatie vindt plaats in de Stania State, Rengersweg 98B in Oentsjerk. Wat kun je verwachten?

  • Een interview van de auteur door psycholoog/therapeut/trainer Guusta Zuurbier
  • Het boek Kanker Kansen is voor het eerst te koop
  • Er is muziek te horen en worden filmfragmenten getoond die ook terugkomen in de lezingen waarvoor Jannie vanaf 20 januari 2023 geboekt kan worden.
  • Lancering van de website www.kankerkansen.nl, waar het boek vanaf 20 januari te bestellen is. Via de website zijn audio-opnamen beschikbaar met de Logosynthese zinnen voor toepassing bij onder andere chemo-therapie en bestralingen. Ook zijn in de webshop muurcirkels te koop met daarop teksten die de inhoud van het boek ondersteunen.

Online introductie op 3 februari 2023
Naast de boekpresentatie in Oentsjerk is er op 3 februari 2023 van 14.00 tot 15.00 uur een online introductie van het boek Kanker Kansen. Inschrijven voor de online introductie kan vanaf 20 januari via kankerkansen.nl.