Peta Twijnstra

Mijn loopbaan heeft mij gebracht waar ik nu ben: Het coachen van mensen! Dat is wat ik het beste kan en wat ik het liefste doe.

Sinds 2005 ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik als coach, trainer, intervisiebegeleider en vertrouwenspersoon. Ik heb een mooie praktijkruimte op de Emmakade in Leeuwarden. Een rustige plek met prima parkeermogelijkheden.

Kenmerkend is mijn resultaatgerichte en afwisselende aanpak waarbij ik betrokken en meevoelend ben, humor heb en goed afstem. Ik schakel tussen ratio en intuïtie en tussen resultaat en zingeving.

Ik heb ervaring als leidinggevende in het onderwijs en als coördinator in verschillende asielzoekerscentra. Mijn loopbaan begon in het basisonderwijs en ik werkte in het volwassenonderwijs als docent en leidinggevende.

Opleidingsachtergrond of kwalificaties

Ik ben veelzijdig en doe graag verschillende dingen. In 2004 heb ik de ‘Leergang voor Professionals’ gevolgd bij School voor Coaching . Ik ben lid van de Nobco, als senior-practitionar (Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) en de EMCC (De European Mentoring & Coaching Council). Sinds 2010 ben ik practitioner Logosynthese.

Mijn specialiteit is…

Verlies, trauma, onzekerheid, werk-privé balans, keuzestress

Ik bied sessies aan…

in mijn praktijkruimte, online (Zoom, Teams)

Talen

Nederlands / Vlaams, Engels

Ik ben een Logosynthese….

Practitioner, Supervisor / mentor

Contactinformatie

Bedrijfsnaam

Adres

Telefoon

E-mail

Website

Peta Twijnstra coaching training intervisie

Hobbemastraat 14, 8932 LB Leeuwarden

+31 655 868 731

info@petatwijnstra-coaching.nl

www.petatwijnstra-coaching.nl

Locatie