Olga Teunis

‘Je pad ontstaat door te lopen’, dat is mijn bedrijfsmotto. Het gaat over je eigen weg vinden, over keuzes maken en stappen nemen om te bereiken wat je wenst. Leren hoe je in contact komt én blijft met je eigen wijsheid en levenskracht, in goede tijden en juist ook bij tegenslag. Het is een zoektocht naar levenskunst die blijft fascineren.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als zelfstandig coach en trainer/procesbegeleider. Daarvoor werkte ik als consultant, stafmedewerker en communicatieadviseur in profit en not-for-profit organisaties. Met veel plezier woon ik met mijn man en twee kinderen in Zuid-Limburg.

Coachees noemen mij positief, realistisch, betrokken en betrouwbaar. In mijn begeleiding werk ik graag met Logosynthese en lichaamsgerichte methoden. Ik vind het effectieve en respectvolle manieren om oude lasten los te laten en hulpbronnen beschikbaar te maken. Daar heb ik zelf veel aan en ook bij mensen die ik coach zie ik bijzondere resultaten.

Ik ben Master Practitioner, trainer en supervisor in Logosynthese. Sinds 2021 ben ik bestuurslid van de Stichting Logosynthese Nederland.

Opleidingsachtergrond of kwalificaties

Master Practitioner, trainer en supervisor of Logosynthesis® en Noloc gecertificeerd Register Loopbaanprofessional, opgeleid in ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Embodiment Coaching, Systemisch werk, Live the connection, narratieve begeleiding (Savickas), Verlieskunde in coaching, NEI en NLP, begeleiding bij stress en burn-out (CSR-methode), Loopbaanbegeleiding en Intuïtieve Loopbaancoaching.

Mijn specialiteit is…

Werk en loopbaan, stress en burn-out, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, omgaan met verlieservaringen, zingeving en transities in loopbaan en leven

Ik bied sessies aan…

in mijn praktijkruimte, online (Zoom, Teams), wandelend

Talen

Nederlands / Vlaams, Engels

Ik ben een Logosynthese….

Master Practitioner, Instructor, Trainer en Supervisor

Contactinformatie

Bedrijfsnaam

Adres

Telefoon

E-mail

Website

Social

Senda Loopbaancoaching

Lindeweg 42a, 6367CJ Voerendaal

+31 654 984 372

olga@sendaloopbaancoaching.nl

www.sendaloopbaancoaching.nl

Bedrijfsnaam

Senda Loopbaancoaching

Telefoon

+31 654 984 372

Website

www.sendaloopbaancoaching.nl

Adres

Lindeweg 42a, 6367CJ Voerendaal

E-mail

olga@sendaloopbaancoaching.nl

Locatie