Als geboren Friezin heb ik het grootste deel van mijn leven in Twente gewoond. Sinds 2020 weer woonachtig nabij Leeuwarden. Na een aantal jaren in het voortgezet onderwijs en bedrijfsleven gewerkt te hebben besloot ik weer te gaan studeren om erachter te komen waarom mensen doen wat ze doen. Sinds 2005 werk ik als psychosociaal therapeut.

Ik ben gespecialiseerd in mensen die hooggevoelig zijn, die op een intense manier de prikkels verwerken die binnenkomen. Ik geef individuele begeleiding en trainingen aan volwassenen hoe ze hooggevoeligheid kunnen omarmen en als kracht in kunnen zetten.

Met regelmaat geef ik, samen met Guusta Zuurbier, de zelfcoachingsdag, waarbij iedereen zelf kan leren om met Logosynthese aan de slag te gaan. Vanaf najaar 2022 geef ik de zelfcoachingsdag ‘Met meer plezier naar school’, voor moeders en vaders of opvoeders die hun kind willen helpen om de dagelijkse prikkels van school een plek te geven, waardoor hun kind met meer energie en plezier door het leven kan gaan.

Als ervaringsdeskundige begeleid ik mensen met gezondheidsklachten. In 2020 kreeg ik de diagnose kanker. Het traject dat volgde gaf mij nieuwe inzichten over de psychische begeleiding van mensen. Als de angst bij degene die de diagnose krijgt alsook de angst van de directe naasten onmiddellijk wordt erkend en met behulp van Logosynthese kleiner wordt, dan is er veel meer energie beschikbaar voor herstel.

Ik hou van mensen en maak gemakkelijk contact. Hierdoor ontstaat er al snel een band van vertrouwen die de basis is voor het werken met de vraag waarmee iemand komt. Ik geniet volop als mensen weer in contact komen met de kracht in zichzelf.

Opleidingsachtergrond of kwalificaties

Systemisch Werk, NLP master Practitioner, Transactionele Analyse, EMDR, Logosynthese Practitioner

Mijn specialiteit is…

Hooggevoeligheid, onderwijs, gezondheid en logosynthese, kinderen en logosynthese

Ik bied sessies aan…

in mijn praktijkruimte, online (Zoom, Teams),

Talen

Nederlands / Vlaams, Fries

Ik ben een Logosynthese….

Practitioner

Contactinformatie

Bedrijfsnaam

Adres

Telefoon

E-mail

Website

SEEDYK, psychosociale therapie

It Hiem 5, 9062 HT Oentsjerk

+31 58 844 19 57

info@seedyk.com

www.seedyk.com

Locatie