Nieuwe activiteiten in het aanbod van 2024

Op de agenda-pagina is het nieuwe programma te vinden met workshops, seminars en andere leeractiviteiten voor 2024. Er zijn nieuwe activiteiten aan het programma toegevoegd, zoals een Vraag en Antwoord Webinar en een online workshop over Geld.

Vraag en Antwoord Seminar

Heb je onlangs Logosynthese leren kennen of ben je al een ervaren gebruiker? Vanaf 6 februari 2024 zal Caroline Cossee elke twee maanden een interactief Vraag en Antwoord Webinar verzorgen. Daarin duikt zij met jou dieper in de kracht van Logosynthese en laat je ervaren hoe Logosynthese jou of je cliënten kan helpen op het pad van persoonlijke groei en ontwikkeling. Zie de agenda voor data, informatie en inschrijven.

Online workshop Geld – van tekort naar overvloed

Pot met munten

In deze nieuwe workshop op 25 juni 2024 neemt Caroline Cossee je mee op reis uit het verleden, door het heden naar de toekomst met betrekking tot inzichten over geld. Hoe dacht men in jouw kindertijd en jeugd over geld? Wat heb je geleerd over tekorten of over het niet kunnen ervaren van overvloed? Welke overtuigingen heb je meegenomen waar je nu nog steeds tegenaan loopt? Onderzoek het verleden, krijg nieuwe inzichten in het heden en creëer de toekomst zoals je die wenst.
Zie de agenda voor meer informatie en inschrijven.