Het boek ‘Ontdek Logosynthese’ ligt in de boekhandel!

De Nederlandse uitgave van Willem Lammers’ boek ‘Discover Logosynthesis!’ is nu verkrijgbaar. Het heet: ‘Ontdek Logosynthese® – De kracht van woorden bij heelwording en ontwikkeling’. De Nederlandse vertaling is gemaakt door Caroline Cossee, in samenwerking met Astrid Klein Lankhorst.

‘Ontdek Logosynthese’ is een prachtige introductie in de wonderlijke wereld van Logosynthese, een verrassend, nieuw instrument voor persoonlijke ontwikkeling, coaching en psychotherapie. Het werkt met de scheppende kracht van woorden, die energie in beweging brengt. Door terug te nemen wat je bent kwijtgeraakt en los te laten wat niet van jou is, kom je weer in contact met je essentie. Dat kan door middel van zelfcoaching, of onder begeleiding van in Logosynthese opgeleide coach of therapeut.

Het boek is geschreven door dr. Willem Lammers, een Nederlands/Zwitserse psycholoog, psychotherapeut, schrijver en trainer. Het is gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in onderzoek, onderwijs en klinisch werk. Willem heeft vele boeken en artikelen in meerdere talen gepubliceerd. In 2018 ontving hij de gerenommeerde ACEP Award voor zijn belangrijke bijdrage op het gebied van energiepsychologie.

Dit boek geeft uitleg over Logosynthese voor iedereen die nieuwsgierig is en er meer over wil weten. Ben je een coach, counselor of therapeut, dan kan het je helpen bij de beslissing om een training in Logosynthese te volgen en je professionele begeleidingsvaardigheden te verfijnen. Het is bij Nederlandse boekhandels verkrijgbaar als e-book en paperback.

Voor- en achterkaft van Ontdek Logosynthese