Courage in transition – Logosynthesis Summer Conference 2024 (voertaal: Engels)

Wil je met Logosynthese een grote stap maken op je persoonlijke en professionele pad? De Logosynthesis Summer Conference is er de beste plaats voor!

Van 30 juni tot en met 5 juli 2024 vindt in Zwitserland de Logosynthesis Summer Conference plaats met als thema ‘Courage in transition.’ De Summer Conference is een uniek en dynamisch evenement waar professionals van over de hele wereld elkaar ontmoeten om zich in een thema te verdiepen met Logosynthese.

Onderdeel van het concept is de aanname dat de conferentie zowel processen in individuen als systemen in kaart brengt. In de buitenwereld is er zelden de gelegenheid om zulke processen zo diepgaand te onderzoeken en te herkennen waar energie niet ‘in flow’ is. Daarnaast nodigt de veilige container van de conferentie uit om het Zelf in systemen te verkennen en ermee te experimenteren.

Door tijdens het evenement zes dagen samen op dezelfde plek te verblijven kan er vertrouwen groeien en is het mogelijk om zowel het Zelf in een groep als de groep als geheel te verkennen. Welke kleinere en grotere overgangen zijn er te herkennen en te onderzoeken? Waar is energie gebonden in zowel de individuen als in het geheel? Door te werken in verschillende groepssettings zijn er veel mogelijkheden om oude patronen op te lossen en de energie te laten stromen. De prachtige verblijfsplaats van het Hotel Lihn in het Zwitserse Filzbach ondersteunt het proces.

Voor deelnemers die de opleiding tot Logosynthese Practitioner volgen, geldt de Summer Conference als een Logosynthese Live seminar. Voor wie in opleiding is als LIA Master Practitioner geldt deelname als een van de drie in het curriculum verplichte Master Classes.

Het early bird tarief voor deelname geldt tot 30 december 2023.

Voor meer informatie en inschrijving, zie de website van de Logosynthesis Summer Conference 2024

Hotel Summer Conference 2024

(start)Datum

30 jun 2024 - 05 jul 2024

Meer informatie

Read More

Locatie

Filzbach
Zwitserland
Read More