Workshop Zelfcoaching met Logosynthese voor mensen die met kanker te maken hebben

Wil je kennismaken met zelfcoaching met behulp van Logosynthese, speciaal voor mensen die met kanker te maken hebben? Het kan zijn dat je zelf een kankerdiagnose hebt gehad, of dat je naaste bent van iemand met een kankerdiagnose, of dat je een poos geleden bent behandeld voor kanker en deze periode nog wilt verwerken.

Deze workshop is interessant voor iedereen die met kanker te maken heeft en met hulp van deze nieuwe methode wil leren om de angst te verkleinen en zo meer ruimte voor herstel te maken. Het kan zijn dat je beter om wilt gaan met herinneringen met betrekking tot kanker of met de angsten voor de toekomst.

Logosynthese is een nieuwe, efficiënte methode om valkuilen, blokkades, omleidingen en versperringen op je levenspad te leren kennen, je reacties hierop te neutraliseren en daarmee de weg vrij te maken voor groei en ontwikkeling vanuit je eigen unieke kracht.

In de workshop Zelfcoaching met Logosynthese leer je om jezelf te coachen aan de hand van een aantal concrete stappen: focussen op kanker, met behulp van een aantal vragen het thema onderzoeken, het toepassen van de Logosynthese-zinnen en natuurlijk het ervaren van het effect. Korte stukken theorie worden afgewisseld met praktische oefeningen.

De workshop wordt online verzorgd door erkend Logosynthese Instructor Jannie Douma. Op aanvraag wordt de workshop ook gegeven voor bestaande groepen, zowel op locatie als online.

Tijdens de oefeningen werk je aan vervelende herinneringen aan kanker of met bezorgdheid over de toekomst. De workshop is geen vervanging voor professionele medische of psychologische hulp.

Data: 3 en 17 november 2023

Inschrijven: via www.kankerkansen.nl

Urenschema

3 november

10.00 - 16.00
Workshop deel 1: theorie en oefenen

17 november

14.00 - 16.00
Workshop deel 2: Q&A en extra oefenen

(start)Datum

03 - 17 nov 2023

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€95.00

Locatie

Online via Zoom. Na aanmelding krijg je een Zoom-link toegestuurd
Categorie

Organisator

Jannie Douma