Online cursus Krachtig op weg naar heling

Krachtig op weg naar heling – Online cursus voor mensen met een kankerdiagnose die op weg zijn naar heling en willen leren hoe zij onder andere met Logosynthese aan hun herstel kunnen bijdragen.

Vind je eigen kracht terug na een diagnose kanker. In deze online cursus krijg je ondersteuning bij hoe je zelf zoveel mogelijk de regie kunt blijven voeren na een diagnose. Creëer meer veerkracht zodat je lichaam zo veel mogelijk meewerkt tijdens het behandeltraject. Tijdens de drie ochtenden van deze cursus krijg je een fysieke en mentale boost. Je leert op een nieuwe manier naar de toekomst kijken.

Je leert hoe je met je ademhaling je immuunsysteem kan versterken. Hierdoor is je lichaam weer in staat om nieuwe gezonde cellen aan te maken. Je leert wat de uitwerking van stress is op het lichaam en hoe je de stress kunt verkleinen met behulp van Logosynthese. Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we de angst rondom het diagnosemoment verkleinen. Tenslotte gaan we aan de slag om te visualiseren hoe je leven eruit ziet over twee jaar. Het blijkt dat mensen die herstellen na kanker, vaak een heel helder beeld voor ogen hebben waarom ze willen leven en hoe dat leven er dan uitziet. Dit is een fantastisch houvast op de momenten dat het moeilijk is, omdat je pijn hebt of verschrikkelijk moe bent. En natuurlijk is er volop gelegenheid om ook je eigen verhaal te delen, maar het hoeft niet, je mag ook luisteren en meedoen met de oefeningen.

Na de cursus kun je met behulp van tal van mogelijkheden je eigen lichaamsherstel ondersteunen.

Meer informatie: meer informatie en inschrijven via www.kankerkansen.nl

Urenschema

28 februari 2024

9.30 - 11.30
Deel 1

6 maart 2024

9.30 - 11.30
Deel 2

13 maart 2024

9.30 - 11.30
Deel 3

(start)Datum

28 feb 2024 - 13 mrt 2024
Expired!

Tijd

(drie ochtenden, zie het urenschema)
09:30 - 11:30

Kosten

€150.00

Meer informatie

Read More

Locatie

Online via Zoom. Na aanmelding krijg je een Zoom-link toegestuurd

Organisator

Jannie Douma
Read More