Logosynthese Logo

Bestuur Stichting Logosynthese NLDe Stichting Logosynthese® Nederland is opgericht op 29 april 2015. Ze verzorgt de gecertificeerde Nederlandstalige Practioneropleiding Logosynthese® in Nederland. Daarnaast is het doel Logosynthese breed onder de aandacht te brengen binnen de wereld van (zelf)coaching, begeleiding en therapie.

De stichtingsbestuurders zijn: Astrid Klein Lankhorst (voorzitter), Ineke Kersten en Caroline Cossee.

Contact: info@logosynthese.nl

Stichting Logosynthese® Nederland is verbonden met de Logosynthesis International Association (LIA), die in maart 2014 is opgericht. De LIA heeft tot doel: het verder ontwikkelen van kennis, verspreiding, kwaliteitsbewaking, onderzoek en de bevordering van de acceptatie van Logosynthese. De vereniging geeft certificaten uit voor Practitioner, Instructor, Master Practitioner en Trainer in Logosynthese.

Op de LIA-website www.logosynthesis.international vind je een wereldwijde agenda en een lijst van aangesloten Logosynthese practitioners.

Privacyverklaring Stichting Logosynthese Nederland
De Stichting Logosynthese Nederland verwerkt bepaalde persoonsgegevens van geïnteresseerden, cursisten en van practitioners en masters in Logosynthese. Wij behandelen deze gegevens zorgvuldig. Onze privacyverklaring geeft uitleg over  de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Wil je vier keer per jaar nieuws ontvangen over  Logosynthese in Nederland? Meld je dan aan voor het infobulletin.