Logosynthesis Logo

Logosynthese – woorden aan het werk: handboek voor de helpende beroepen

Willem Lammers’ boek ‘Logosynthesis – Healing with words’ is nu in het Nederlands verkrijgbaar! ‘Logosynthese – woorden aan het werk’ (2016) is een begrijpelijk en goed geschreven handboek voor counselors, coaches en psychotherapeuten, waarin de auteur aan de hand van uitleg en praktijkvoorbeelden laat zien hoe je deze fascinerende benadering van begeleiding in de praktijk kunt toepassen.
Het boek is te bestellen via de site CreateSpace of via Amazon.

De paperbackversie van het boek ‘Woorden aan het werk’ is nu ook te koop via Stichting Logosynthese Nederland. De prijs bedraagt 20 euro (inclusief 9% btw) en de verzendkosten zijn 4,15 euro. Stuur een mailtje met het bezorgadres en het gewenste aantal boeken naar info@logosynthese.nl.

Loslaten met Logosynthese

Caroline Cossee heeft de Nederlandse vertaling verzorgd van het boek van Laurie Weiss: ‘Letting it Go – Relieve anxiety and toxic stress in just a few minutes using only words’.Het is een boek met handige voorbeelden om zelf met Logosynthese aan de slag te gaan. Fijn om aan cliënten mee te geven of aan je kennissen!

Het boek is te koop in boekhandels en online.

Klaar met piekeren

In dit boek maak je kennis met de kracht van Logosynthese®. Door het uitspreken van drie zinnen worden je lichaam, ziel en geest geheeld. Het gevolg is dat je meer jezelf wordt en dichter bij je Essentie komt.
Het eerste deel van Klaar met piekeren bestaat uit een uitleg waar piekergedachten vandaan komen. Het tweede deel bestaat uit een zelf-help-methode, waarmee je aan de slag kunt gaan om bagage uit je persoonlijke rugzak gedeeltelijk of helemaal te laten verdwijnen.

Auteur Jannie Douma Rispens is sinds 15 jaar eigenaar van SEEDYK, een praktijk voor psychosociale therapie. Ze is gespecialiseerd in hooggevoeligheid.
Het boek is verkrijgbaar via de lokale boekhandel, bij Uitgeverij Eigenzinnig, of bij bol.com.

Kleine wonderen

Willem Lammers schrijft regelmatig over zijn werk met Logosynthese – een nieuw model voor coaching, counseling en psychotherapie. Dit boekje presenteert een reeks indrukwekkende voorbeelden van de toepassing en werking van dit model met cliënten in de praktijk. Het verscheen eerder in het Engels onder de titel Minute miracles en is nu vertaald in het Nederlands en verkrijgbaar via Amazon.

E-book Wonderen met woorden – Coach jezelf met Logosynthese

Logosynthese is eenvoudig en doeltreffend. Dit boek uit 2010 laat zien hoe je gericht kunt werken aan het oplossen van alledaagse problemen. Ook diepere levensvragen krijgen een plaats: Wat is voor mij wezenlijk en hoe creëer ik daar een plaats voor? Hoe verbeter ik mijn prestaties en werk ik efficiënter?
Je bevrijdt jezelf van emotionele blokkades, pijnlijke herinneringen en storende overtuigingen. Zo kun je je leven fundamenteel veranderen.
Het e-book is hier te bestellen.

Thriving in our times, from reactions to action using Logosynthesis ®

In dit boek laat Cathy Caswell zien waarom en hoe je Logosynthese kunt gebruiken om je dagelijks leven te ondersteunen, in je gezin, op het werk en in relatie tot de mensen om je heen. Ze beschrijft de uitgangspunten van Logosynthese, verhelderd door haar eigen persoonlijke voorbeelden, en door casuïstiek van diverse professionele Logosynthese-beoefenaren. Het is in eenvoudig Engels geschreven, voor geïnteresseerden en voor therapeuten/ coaches.

Cathy Caswell is opgeleid tot practitioner Logosynthese® en zij publiceert regelmatig over Logosynthese. Op Youtube zijn tal van interviews van haar te vinden over Logosynthese.
Het boek is als e-book en als paperback te bestellen via Amazon.com.

Er zijn meer boeken over Logosynthese in andere talen, zoals Engels, Duits, Servisch en Italiaans.