Logosynthesis Logo

Logosynthese – woorden aan het werk: handboek voor de helpende beroepen

Willem Lammers’ boek ‘Logosynthesis – Healing with words’ is nu in het Nederlands verkrijgbaar!

‘Logosynthese – woorden aan het werk’ (2016) is een begrijpelijk en goed geschreven handboek voor counselors, coaches en psychotherapeuten, waarin de auteur aan de hand van uitleg en praktijkvoorbeelden laat zien hoe je deze fascinerende benadering van begeleiding in de praktijk kunt toepassen.

Het boek is te bestellen via de site CreateSpace of via Amazon.

De paperbackversie van het boek ‘Woorden aan het werk’ is nu ook te koop via Stichting Logosynthese Nederland. De prijs bedraagt 20 euro (inclusief 9% btw) en de verzendkosten zijn 4,15 euro. Stuur een mailtje met het bezorgadres en het gewenste aantal boeken naar info@logosynthese.nl.

Loslaten met Logosynthese

Caroline Cossee heeft de Nederlandse vertaling verzorgd van het boek van Laurie Weiss: ‘Letting it Go – Relieve anxiety and toxic stress in just a few minutes using only words’.Het is een boek met handige voorbeelden om zelf met Logosynthese aan de slag te gaan. Fijn om aan cliënten mee te geven of aan je kennissen!

Het boek is te koop in boekhandels en online.

E-book Wonderen met woorden – Coach jezelf met Logosynthese

Logosynthese is eenvoudig en doeltreffend. Dit boek uit 2010 laat zien hoe je gericht kunt werken aan het oplossen van alledaagse problemen. Ook diepere levensvragen krijgen een plaats: Wat is voor mij wezenlijk en hoe creëer ik daar een plaats voor? Hoe verbeter ik mijn prestaties en werk ik efficiënter?
Je bevrijdt jezelf van emotionele blokkades, pijnlijke herinneringen en storende overtuigingen. Zo kun je je leven fundamenteel veranderen.
Het e-book is hier te bestellen.

Er zijn ook boeken over Logosynthese in andere talen, zoals Engels, Duits, Servisch en Italiaans.