Logosynthesis Logo

Ze is vaak zo moe. Rusten? Ze wil het wel, maar het lukt niet; ze moet steeds iets dóen.
‘Weet je wat het is? Het lijkt wel alsof ik alles moet goedmaken wat mijn familie verkeerd heeft gedaan!’

We passen de Logosynthese-zinnen toe op deze overtuiging.
Ze zucht en een glimlach breekt door op haar gezicht…

Wil jij cliënten helpen obstakels op te lossen en doelen te bereiken?

Logosynthese© is een nieuwe benadering die de kracht van woorden en zinnen inzet om pijnlijke herinneringen, onnodige angsten en belemmerende overtuigingen los te laten. Hierdoor komt energie beschikbaar, waarmee cliënten hun leven meer naar eigen keuze kunnen vormgeven.

Logosynthese biedt een werkwijze die respectvol en empowerend is. In korte tijd kunnen indrukwekkende resultaten worden behaald.

Online Logosynthese Basistraining – 16, 17 en 30 september 2022

De Logosynthese Basistraining is de officiële inleidingscursus, waarin je als coach, therapeut of counsellor leert om cliënten in probleemsituaties met de Logosynthese-zinnen te begeleiden. In de training zul je de professionele toepassing van Logosynthese bij de verwerking van persoonlijke thema’s zelf ervaren, observeren en oefenen met anderen.

Na deze training beschik je over voldoende basiskennis en ervaring om direct met Logosynthese te kunnen werken met cliënten. De Basistraining is het eerste seminar in de opleiding tot Logosynthese© Practitioner.

De training wordt verzorgd door ervaren professionals die verbonden zijn aan de Logosynthesis International Association.

Inhoud
In dit seminar maak je kennis met het model en de methode van Logosynthese: de vier principes, de zeven fasen van begeleide verandering, de metavragen en de basisprocedure, met indicaties en contra-indicaties.

Werkwijze
Door afwisseling van theorie, demonstraties en oefeningen in kleine groepen komt Logosynthese tot leven. Als deelnemer oefen je met anderen onder toezicht van ervaren professionals.
Aan de hand van live demonstraties discussiëren we over theoretische, methodische en strategische aspecten van het werken met Logosynthese.

Voor wie?
De Logosynthese Basistraining is bedoeld voor professionele begeleiders uit de vakgebieden coaching, counseling, therapie, medische en paramedische beroepen, onderwijs en theologie met een afgeronde beroepsopleiding en/of nascholing op het gebied van begeleiding.

Photo by Anh Nguyen on Unsplash

Praktische informatie

Trainers:
Astrid Klein Lankhorst en Olga Teunis

Data en werktijden:
Vrijdag 16 september, zaterdag 17 september en vrijdag 30 september 2022.
We werken op vrijdag 16-9 van 9.00 tot 17.30 uur, op zaterdag 17-9 van 10.00 tot 17.30 uur en op vrijdag 30-9 van 15.00 tot 17.00 uur.
In de tussenliggende week plan je met deelnemers van je oefengroep zelfstandig een online oefenbijeenkomst van een uur (datum zelf te bepalen). 

Locatie:
Online via Zoom. Na aanmelding krijg je een Zoom-link toegestuurd.

Kosten:
495 euro

Annulering:
Bij annulering na 1 augustus 2022 bedragen de kosten € 45,00 euro.

Accreditatie:
SKB-geaccrediteerd

Voorbereiding
We gaan ervan uit dat je op een of andere wijze al hebt kennisgemaakt met Logosynthese. Bijvoorbeeld in een sessie met een practitioner, door een workshop of online webinar zoals het ‘Kijkje in de wereld van Logosynthese’, door een youtube-opname, of door het lezen van een artikel of boek.

De literatuur die hoort bij de Logosynthese Basistraining is boek ‘Logosynthese – Woorden aan het werk’ van Willem Lammers. Als je in de gelegenheid bent dit boek al voor aanvang van het seminar te lezen, is dat een prettige voorbereiding. Je kunt het boek bestellen bij de Stichting Logosynthese Nederland via het contactformulier.

Inschrijven

Gebruik het inschrijfformulier om je voor het seminar aan te melden. De uiterste inschrijfdatum is 1 augustus 2022

Meer informatie:
Heb je vragen over de Logosynthese Basistraining voor professionals? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Reacties van deelnemers

‘Mijn ervaring met de Basistraining:
Wondermooie methode geleerd die perfect aansloot bij mijn coachpraktijk!’

Jacobien Hoefnagels, personal coach, team coach en trainer

Eindelijk een methode die effectief de oorzaken en in stand houdende factoren neutraliseert.

Gert Nijland, Zwitserland

Logosynthese heeft mijn leven compleet veranderd! Ik kan nu intens genieten van het leven met zingeving en voel mij enorm verbonden met mijzelf.

Door mijn ervaring wil ik ook andere mensen hiermee helpen. De Logosynthese Basistraining heeft mij hierbij weer een stap verder gebracht.’

Sabine Harskamp, 38 jaar, IJmuiden

‘Logosynthese is een enorm goed werkende methode om terug bij je ware Essentie te komen!’

Tanja Soors, consultant

Inschrijven

Gebruik het inschrijfformulier om je voor het seminar aan te melden. De uiterste inschrijfdatum is 1 augustus 2022